Trainingen

De wereld verandert in een razendsnel tempo. Dat biedt nieuwe kansen. Het vraagt van ondernemers wel dat ze zich voortdurend blijven ontwikkelen, zeker als ze een duidelijke groeiambitie hebben. MKB Eindhoven biedt daarom samen met partners uit het bedrijfsleven trainingsprogramma’s voor mkb’ers.

De trainingen vinden plaats in het *techniekHuys, De Run 4250 in Veldhoven, locatie Dudokzaal.

  • Maximaal 15 deelnemers per groep.
  • Elke training duurt 3 uur.
  • Kosten per deelnemer per training: 195 euro. Voor leden van MKB Eindhoven is er korting: zij betalen slechts 150 euro.
  • Opleidingskosten zijn volledig aftrekbaar als bedrijfskosten.

Zakelijke filmpjes met smartphone video

De meest persoonlijke manier om iets over te brengen online? Met een filmpje. En dat hoeft echt niet zo ingewikkeld te zijn. In deze training laat Pelpina Trip je zien hoe je met je smartphone zakelijke filmpjes kunt maken. Door hands-on oefeningen leer je de basics van het filmen en editen met je smartphone. Hoe breng je iemand in beeld, de handigste edit-apps, fijne belichting en audio tricks, en simpele manieren om minder zenuwachtig te zijn voor een camera: het komt allemaal aan bod. Aan het einde van de training loop je weg met een hoop kennis en inspiratie om te filmen met je telefoon. Neem sowieso je smartphone (met genoeg filmruimte), lader en oortjes mee – dan gaan we aan de slag!

Informeer mij over nieuwe trainingsdata

Marketing en Social Media

Het speelveld van marketing en communicatie is ingrijpend veranderd door de opkomst en de snelle ontwikkeling van de social media. Inmiddels doen we allemaal mee, maar halen we er ook echt uit wat erin zit? En wat zijn de mogelijkheden en trends? In interactieve en praktische trainingen leert Marjolein Bongers (House of Social Media) ons waar de scoringskansen liggen.

Informeer mij over nieuwe trainingsdata