Trainingen

De wereld verandert in een razendsnel tempo. Dat biedt nieuwe kansen. Het vraagt van ondernemers wel dat ze zich voortdurend blijven ontwikkelen, zeker als ze een duidelijke groeiambitie hebben. MKB Eindhoven biedt daarom samen met partners uit het bedrijfsleven trainingsprogramma’s voor mkb’ers.

De trainingen vinden plaats in het Mikrocentrum, De Run 1115 in Veldhoven.

  • Maximaal 15 deelnemers per groep.
  • Elke training duurt 3 uur.
  • Kosten per deelnemer per training: 195 euro. Voor leden van MKB Eindhoven is er korting: zij betalen slechts 150 euro.
  • Opleidingskosten zijn volledig aftrekbaar als bedrijfskosten.

Effectief blogs schrijven
Maak jouw bedrijf tot een nieuwsredactie
Dinsdag 24 september | 09.00 – 12.00 uur | Mikrocentrum, De Run 1115 Veldhoven

Blogs zijn nog steeds een fantastisch manier om nieuwe klanten te bereiken. Daarnaast laat je met blogs zien dat je op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen in jouw werkgebied. Blogs zijn dus belangrijk. Maar hoe kun je ze het beste schrijven? En misschien nog lastiger: wie gaat ze schrijven?
In deze training leert Paul Kaufman van Gonect je om doelgroepen te bepalen, onderwerpen te kiezen en teksten te structureren. Na afloop kun je als organisatie direct aan de slag om de opgedane kennis toe te passen. Transformeer jouw bedrijf tot een geoliede nieuwsredactie en schrijf blogs die écht opleveren.

Aanmelden

Online personeel werven
Vind de perfecte kandidaat door inzet social media
Donderdag 3 oktober | 09.00 – 12.00 uur | Mikrocentrum, De Run 1115 Veldhoven

Je hoort het overal om je heen: personeelstekort! Een grote uitdaging voor veel bedrijven. Werf je nog op de traditionele manier, dan is het invullen van die vacatures erg lastig. De tijd van publiceren en wachten tot hij ingevuld is, is voorbij. Gelukkig hebben we kanalen als Google, Facebook en nog veel meer. Maar hoe zet je dit nu slim in bij het vinden van die perfecte kandidaat? Gert Meeuws van Gonect geeft je in deze training handvatten mee om op een moderne manier personeel te werven en te bouwen aan je werkgeversmerk.

Aanmelden

Samen met onze kennispartner DPO2 organiseren we vanaf oktober maandelijks trainingen in actuele HR-vraagstukken. Direct toepasbaar in de dagelijkse praktijk waarbij je eigen vragen kunt inbrengen.

Employee Journey
Dinsdag 22 oktober | 09.00 – 12.00 uur | Mikrocentrum, De Run 1115 Veldhoven

We geven veel geld en middelen uit om personeel aan te trekken, maar hoe zorg je er nu voor dat je personeel ook blijft?

Duurzame inzetbaarheid
Dinsdag 12 november | 09.00 – 12.00 uur | Mikrocentrum, De Run 1115 Veldhoven

Hoe zorg je ervoor dat je medewerkers gezond en goed inzetbaar zijn binnen je bedrijf.

Recruitment 2.0
Dinsdag 3 december | 09.00 – 12.00 uur | Mikrocentrum, De Run 1115 Veldhoven

De arbeidsmarkt zit op slot, de concurrentie is hoog. Hoe zorg je ervoor dat talent de weg naar jouw bedrijf vindt.

Aanmelden

Zakelijke filmpjes met smartphone video

De meest persoonlijke manier om iets over te brengen online? Met een filmpje. En dat hoeft echt niet zo ingewikkeld te zijn. In deze training laat Pelpina Trip je zien hoe je met je smartphone zakelijke filmpjes kunt maken. Door hands-on oefeningen leer je de basics van het filmen en editen met je smartphone. Hoe breng je iemand in beeld, de handigste edit-apps, fijne belichting en audio tricks, en simpele manieren om minder zenuwachtig te zijn voor een camera: het komt allemaal aan bod. Aan het einde van de training loop je weg met een hoop kennis en inspiratie om te filmen met je telefoon. Neem sowieso je smartphone (met genoeg filmruimte), lader en oortjes mee – dan gaan we aan de slag!

Informeer mij over nieuwe trainingsdata

Marketing en Social Media

Het speelveld van marketing en communicatie is ingrijpend veranderd door de opkomst en de snelle ontwikkeling van de social media. Inmiddels doen we allemaal mee, maar halen we er ook echt uit wat erin zit? En wat zijn de mogelijkheden en trends? In interactieve en praktische trainingen leert Marjolein Bongers (House of Social Media) ons waar de scoringskansen liggen.

Informeer mij over nieuwe trainingsdata