Praktisch leerprogramma voor de mkb-ondernemer

Geef opnieuw richting aan je bedrijf

Bereid je voor op de periode na de coronatijd en geef opnieuw richting aan je bedrijf. Het online leerprogramma Route ICR ondersteunt jou en je medewerkers daarbij door persoonlijke begeleiding en fysieke werksessies op locatie. Samen met andere ondernemers, zodat je ook van elkaar leert.

Bestemd voor directeur/eigenaren van bedrijven. Met het online programma kan je ieder moment van start. Elk kwartaal zijn er werksessies, deze bieden plaats aan maximaal 8 deelnemers.

Leden van MKB Eindhoven betalen een bijdrage van 995 euro. Niet-leden betalen een bijdrage van 1.250 euro. Dit programma is aftrekbaar voor de belasting. Sommige opleidingsfondsen bieden een vergoeding.

Ontdek hoe het leerprogramma je kan helpen en neem alvast kosteloos een kijken in de webapplicatie via www.routeicr.nl

Aanmelden

Ik wil meer info


Programma Route ICR & fysieke werksessies

Via de ICR (In Control Rating) van je bedrijf manage je het proces om van ambitie naar resultaat te gaan. De Route ICR webapplicatie is dan ook de rode draad van het leerprogramma. De unieke combinatie van online houvast en onderstaande fysieke werksessies (met inachtneming van de dan geldende coronamaatregelen) helpen jouw bedrijf aan een stevig fundament om doelgericht en duurzaam te ondernemen.

Doelgericht werken aan je toekomst
De toekomst ziet er nu ongetwijfeld anders uit dan een jaar geleden. Des te meer reden om erachter te komen waar je straks – na de coronacrisis – staat en waar je heen wilt met je bedrijf. Dan kun je doelgericht vernieuwen. Focus is hierbij de succesfactor. Als je weet waar je heen wilt, kun je de route beter uitstippelen. Samen gaan we daarom aan de slag met (de herijking van) missie, visie en kernwaarden van jouw bedrijf.

Strategie en businessmodel
Missie en visie zijn mooi natuurlijk, maar hoe gaan we ze waar maken? Welke resultaten moet je boeken om je visie te realiseren? Welk business-model kies je? Zet jezelf en je team op scherp bij de vertalen van ‘praatjes’ in meetbare doelstellingen. En wat te doen als het plotseling tegenzit? Meten is weten en maakt het mogelijk om gericht (bij) te sturen.

Stop met verspillen van tijd en energie
De basis ligt er: we weten wat we willen bereiken en op welke manier. Nu komt het erop aan focus te houden op de uitvoering. Zo kun je verspilling van tijd, energie en geld voorkomen. Het zorgvuldig plannen van alle activiteiten om je strategische doelstellingen te realiseren, is daarom van belang. We nemen deadlines en gewenste mijlpalen op in een meerjaren-plan. Als je de verspilling van tijd en energie daarmee weet te stoppen, kun je sneller reageren op plotselinge veranderingen van buitenaf!


Dit leerprogramma is een initiatief van MKB Eindhoven, Rabobank Regio Eindhoven, Route ICR en vele partners. Door samenwerking geven wij invulling aan onze ambitie om de ondernemer, team en organisatie beter te maken. En zo bij te dragen aan een sterker MKB; de motor van de economie.