Ted van Groningen

Ted van Groningen richt zich op startende en groeiende ondernemers die steun nodig hebben bij strategiebepaling, personeels- en organisatiezaken, operationele bedrijfsvoering.

“Mijn werkwijze als adviseur kenmerkt zich door: goed luisteren, scherpe vragen stellen, eventueel alternatieve oplossingen aanbieden, helpen bij structuren en prioriteiten stellen. Ik ben daarbij eerlijk en kritisch.”

Achtergrond en ervaring
Ted gaf bij Philips en Bosch leiding aan (inter)nationale ontwikkelgroepen en ontwikkelprojecten m.b.t. producten die elektronica, mechanica en software combineerden. Ted was meer dan 25 jaar lid van managementteams van diverse businessunits en deed daarin ervaring op met: strategie, overnames, reorganisaties, selectie van toeleveranciers, ontwikkeling productieprocessen en operationele verbetertrajecten. Sinds zijn pensionering ondersteunde hij als adviseur van Ondernemersklankbord ondernemers in verschillende branches en op verschillende terreinen: horeca, natuurfotografie, metaalconstructies, lifestyle verbetering, robotisering, onlineverfhandel, matrassen op maat.

Bekijk meer advieurs