Joep Kok

Joep Kok staat ondernemers bij in de ruimste zin. Hij gaat met de ondernemer op zoek naar de echte vragen in zijn/haar bedrijf, vaak in combinatie met het oplossen van probleemsituaties.

“Veel ondernemers missen een sparringpartner, iemand met wie ze vertrouwelijk over alles kunnen praten wat er binnen hun bedrijf speelt. Van strategische keuzes, management- en organisatieontwikkeling, het bijsturen/reorganiseren van de organisatie, HR-thema’s, tot heel persoonlijke kwesties.”

Achtergrond en ervaring
Joep bekleedde jarenlang binnen de Rabobankgroep diverse managementfuncties, met name gericht op bediening van de zakelijke markt. Daarbij deed hij veel kennis en ervaring op, binnen alle aspecten van de bedrijfsvoering. Juist daarover gingen de vele gesprekken met ondernemers dan ook, naast het zijn van een partner bij hun vraagstukken als klant.

Joep vertrok in 2015 bij de Rabobankgroep en is sindsdien actief met een eigen adviespraktijk voor (maatwerk-)begeleiding van ondernemers. Hij ondersteunde ondernemers in vele verschillende sectoren.

Joep wil als adviseur binnen het OKB juist die ondernemers van dienst zijn die een dringende adviesbehoefte hebben en niet in de gelegenheid zijn deze zelf in te huren.