MKB Eindhoven augustus

2132
header

nummer 5, augustus 2015   

Twee matches bij Ruco: ‘Vacaturecafé goede formule’
Jan Willem Dannenberg

Lees hier meer over de ervaringen van Ruco en andere geslaagde matches

Operationeel directeur Jan Willem Dannenberg van Ruco Industries in Valkenswaard heeft voor de zomervakantie twee personeelsleden aangesteld dankzij ons programma MKB Werkt! “We hebben op het Vacaturecafé in juni meerdere kandidaten gesproken voor de vacature ‘medewerker binnendienst’. Na een aantal sollicitatiegesprekken bij ons bedrijf zijn we met één kandidaat tot overeenstemming gekomen. Tevens hebben we een chauffeur aangenomen van wie we het CV van MKB Eindhoven hebben gekregen”, vertelt hij, “ik ben erg tevreden over de dienstverlening. Het Vacaturecafé is een goed werkende formule.”
Ook vacatures? Doe mee aan succesvol Vacaturecafé
Vacaturecafé Het volgende Vacaturecafé staat al weer voor de deur: donderdag 24 september van 10.00 tot 12.00 uur in het *techniekHuys in Veldhoven. Hebt u ook nieuwe medewerkers nodig? Doe mee aan dit succesvolle evenement: gemiddeld 500 gemotiveerde bezoekers en tientallen geslaagde matches per keer. Het aantal vacatures stijgt weer in de regio, dus wees er snel bij.

Zoek contact met ons team MKB Werkt!

Groei wordt hét thema van het komend half jaar
Eindhoven Over de mate van de verwachte groei lopen de meningen uiteen, zeker na de recente val van de financiële markten. MKB Eindhoven zet groei hoe dan ook als een belangrijke prioriteit op het programma van het komend half jaar. Half september presenteren wij samen met partners uit het bedrijfsleven een online kennisplatform waarop mkb’ers met groeiambities terecht kunnen met hun vragen. Dit is een belangrijke uitbreiding van ons programma MKB Groeit! U hoort er meer van als de site live gaat.
Week van de Ondernemer in Eindhoven
Week van de ondrnemer Op 23 en 24 september is de jaarlijkse Week van de Ondernemer in Eindhoven in Van der Valk Hotel Eindhoven. ‘Futureproof Ondernemen’ is deze keer het thema. Tal van inspirerende sprekers wijzen u de weg. MKB Eindhoven is er trots op partner van dit congres te zijn. U krijgt als onze relatie de kans gratis in te schrijven.

Hier vindt u de uitnodiging met meer informatie en de relatiecode.

Internationale ambitie? Handelsmissiefonds helpt!
logo ohf
Bent u een mkb’er met internationale ambitie en hebt u een concreet plan om groei in het buitenland te realiseren? U kunt uw idee insturen naar het Oranje Handelsmissiefonds. U maakt dan kans op een jaar lang begeleiding en support.

Meer informatie op de website van het fonds.

Ondernemerscampagne tegen cybercrime
Cybercrime

Lees alles op de campagnesite
Het bedrijfsleven vormt het grootste slachtoffer van cybercriminaliteit. De totale schade van deze vorm van criminaliteit voor de Nederlandse economie wordt geraamd op € 8,8 miljard. Hiervan komt driekwart voor rekening van het bedrijfsleven. Een op de drie ondernemers zou ermee te maken krijgen. MKB Nederland is onlangs samen met het ministerie van Veiligheid & Justitie een campagne gestart die ondernemers helpt zich beter te wapenen tegen cybercriminelen. Onderdeel van de campagne ‘Veilig zakelijk internetten’ is een kosteloze analyse van de veiligheid van uw digitale werkomgeving.
Doe mee met MKB Eindhoven
MKB Eindhoven is een organisatie van en voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf. Samen maken we ons sterk voor: meer ruimte voor ondernemers, groei en innovatie, eerlijke kansen bij aanbestedingen, veiligheid en bereikbaarheid. Wilt u meedoen? U kunt ons gezamenlijk netwerk sterker maken door sympathisant te worden voor € 25 per jaar. We ontwikkelen dan samen nog meer slagkracht. Klik hier voor meer informatie en aanmelden.
poppetje MKB Eindhoven – Hoogstraat 47 – 5615 PA  Eindhoven
t 040 82 00 247  –  e info@mkbeindhoven.nl  –  i  www.mkbeindhoven.nl

Aanmelden nieuwsbrief–  Afmelden nieuwsbrief

Deze nieuwsbrief verschijnt onregelmatig en wordt verzonden naar ruim 3.000 ondernemers in de regio Eindhoven

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.