Masterclass Leon van der Zanden – Zoek de verbinding

Met een meesterlijke en humoristische masterclass van Leon van der Zanden trapt MKB Eindhoven na de zomervakantie een nieuw ondernemersseizoen af in theater De Schalm. Hoe leg je de optimale verbinding met je klanten, medewerkers en zakenpartners?

Masterclass Leon van der Zanden – Zoek de verbinding
Masterclass authentiek ondernemen met humor
Dinsdag 8 september | 09.00-10.30 uur of 14.00-15.30 uur | De Schalm Veldhoven

We kennen Leon van der Zanden vooral als succesvol cabaretier en stand-up comedian. Als geen ander wist hij tijdens zijn voorstellingen contact te leggen met de zaal. Nu stelt hij dat vermogen ook in dienst van ondernemers, managers en medewerkers van bedrijven en organisaties. ”De kern van alles is contact en ik merkte bij veel bedrijven juist een gebrek daaraan. En dat terwijl verbinding essentieel is in tijden van verandering.”
Natuurlijk overgiet Leon zijn masterclass met een flinke dosis humor, zodat ook de lach veelvuldig zal klinken in De Schalm.

We hadden deze masterclass gepland voor maart, maar werden ingehaald door de coronacrisis. En hoe belangrijk de verbinding is, hebben we de afgelopen maanden zelf kunnen ervaren. Fysiek stonden we op afstand en plotseling moesten we elkaar via beeldscherm en telefoon zien te vinden. Een extra reden dus om deze masterclass nu te programmeren aan het begin van een nieuwe periode met meer contactmogelijkheden, speciaal voor leden en relaties van MKB Eindhoven.

We hanteren strikt de beperkende maatregelen en doen dat op een manier waardoor we na de voorstelling ontspannen kunnen netwerken. Daarom organiseren we de masterclass op 2 tijdstippen. Per keer kunnen er maximaal 80 mensen deelnemen. Meld je snel aan!

Steun De Schalm. Doneer!
Ook De Schalm heeft het, net als andere theaters, moeilijk in deze coronatijd. Omdat deze masterclass gratis is, vragen we een donatie aan hen te doen. Plaats in het veld opmerkingen de tekst ‘masterclass 8 september’