Masterclass: Dienend leiderschap en effectief ondernemerschap!

Misdadig doeltreffende masterclass van acteur Loek Peters (‘Berry’ uit Penoza)
Dienend leiderschap en effectief ondernemerschap!

Velen kennen hem als gangster ‘Berry’ uit de bloedstollend spannende misdaadserie Penoza, maar acteur Loek Peters geniet inmiddels ook faam als inspirator van ondernemers. In zijn programma ‘Maak de ander beter’ biedt hij – aan de hand van zijn persoonlijke geschiedenis – doeltreffende en praktische handvatten voor dienend leiderschap en effectief ondernemerschap. Kortom, een ‘schot in de roos’ deze masterclass.

Het motto van Loek: “Je bent zo goed als je de ander laat zijn. Als acteur kan je nog zo goed je werk doen, maar als je collega dat niet doet, sta je nog steeds in een slechte scène. Ik doe alles om m’n collega zo goed mogelijk te faciliteren. Alleen zo kan ik de beste scène spelen.” En als het woord ‘collega’ vervangen wordt door ‘werknemer’, gaat dat nog steeds op! De Penoza-ster laat ondernemers zien wat ze kunnen leren van acteurs. Zijn acteerkennis heeft meerwaarde voor het bedrijfsleven.

Kom naar de masterclass!
Datum Donderdag 12 september
Inloop 08.30 uur
Masterclass 09.00 uur
Netwerken 10.30 – 11.00 uur
Locatie Mikrocentrum Veldhoven
Kosten 95 euro*)
*) Deelname aan deze masterclass kost 95 euro. Leden van MKB Eindhoven kunnen gratis deelnemen. Het bedrijfslidmaatschap is 295 euro per jaar en biedt meer voordelen. Meer over het bedrijfslidmaatschap van MKB Eindhoven

Aanmelden masterclass

Bekijk hier meer masterclasses en bijeenkomsten