Masterclass: Breng je bedrijf beter in beeld

Vestig extra aandacht op jouw bedrijf en je vacatures via filmpjes die je online zet. De meest persoonlijke manier om iets over te brengen. Duur en moeilijk? Welnee, je kunt deze filmpjes zelf maken met je telefoon.

Masterclass Pelpina Trip
Breng je bedrijf beter in beeld

Video is hot. Iedereen wil filmpjes maken en online knallen, maar het is zo jammer dat de viewteller dan blijft hangen op 22. Pelpina Trip is specialist in social video en geeft je tijdens deze masterclass een goede basis voor het optimaal inzetten van video’s op social media om zo je bedrijf nog beter in beeld te brengen.

Hoe zorg je voor een klikbaar fimpje, eentje die ze niet zomaar voorbij scrollen? Waar letten kijkers op bij het kijken van jouw video? Wanneer zet je een filmpje op YouTube, en wanneer op Facebook? En waar moet je rekening mee houden als je zelf filmpjes gaat maken. Pelpina bespreekt haar zelfgemaakte grootste fouten in deze inspirerende masterclass, zodat jij wegloopt met een goed plan voor het maken van effectieve en relevante video’s voor je organisatie. Direct toepasbaar in de praktijk!

Pelpina Trip is video adviseur & producer, spreker en auteur. Zij is gespecialiseerd in korte online video producties en (social) videomarketing en geeft trainingen voor kleine groepen.

Kom naar de masterclass!
Datum Donderdag 18 april
Inloop 08.30 uur
Masterclass 09.00 uur
Netwerken 10.30 – 11.00 uur
Locatie *techniekHuys, De Run 4250 Eindhoven
Kosten 95 euro*)
*) Deelname aan deze masterclass kost 95 euro. Leden van MKB Eindhoven kunnen elk jaar aan 4 masterclasses gratis deelnemen. Het bedrijfslidmaatschap is 295 euro per jaar en biedt meer voordelen. Meer over het bedrijfslidmaatschap van MKB Eindhoven

Aanmelden

Bekijk hier meer masterclasses en bijeenkomsten