3458 de code gekraakt

Tegenwoordig moeten bedrijven voortdurend hun bestaansrecht tegen het licht houden om relevant te blijven. Ze moeten zich bewust zijn van de snel veranderende omgeving en voortdurend inspelen op de dynamiek om hen heen. Hoe blijf je als bedrijf relevant? Hoe bereid je je voor op de toekomst? Hoe zorg je voor vooruitgang en groei?

3458 de code gekraakt
De wereld is in een constante flux veranderd. Hoe sluit je aan?
Maandag 20 januari | DOMUSDELA, Kanaalstraat 4 Eindhoven
Inloop 19.00 uur | 19.30 uur masterclass | 21.00 – 22.00 uur netwerken
Betaald parkeren: Aan de overkant bij De Lage Landen

Tijdens deze masterclass neemt Camilla van den Boom ons mee in haar wereld van strategiemaken en organisatiekraken. Ze laat zien hoe je de voorwaarden creëert om als bedrijf succesvol te zijn in een snel veranderende wereld. Het gaat niet alleen over wat je als bedrijf moet doen om succesvol te zijn, maar vooral hoe je dit voor elkaar krijgt.

Over Camilla van den Boom
Camilla is bedrijfskundige en oprichter van het strategisch adviesbureau sturrm. Met 20+ jaar ervaring op het gebied van strategie- en organisatieontwikkeling is ze een veelgevraagd adviseur van grote en middelgrote bedrijven. Ze werkte als management consultant bij Accenture, Andersen en Deloitte om bedrijven te helpen met het ontwikkelen van nieuwe strategieën, innovatieve businessmodellen en wendbare organisaties. Ze is gespecialiseerd in het creëren van voorwaarden om succesvol te kunnen opereren.

Over 3458
Camilla heeft recentelijk haar inzichten uit de afgelopen jaren gebundeld over hoe bedrijven de toekomst vorm kunnen geven. Ze combineert hierin traditionele bedrijfskunde met nieuwe innovatietechnieken, design thinking en scrum-processen. Haar methode 3458 helpt bedrijven om hun ambitie voor de lange termijn vast te stellen en te vertalen naar prioriteiten en acties voor de komende 3 maanden, 4 weken, 5 dagen en 8 uur. Wat ga je NU doen om je ambitie op de lange termijn te bereiken?

Deze masterclass wordt in samenwerking met Brabant Onderneemt georganiseerd. Leden van MKB Eindhoven kunnen gratis deelnemen, niet-leden betalen 145 euro. Het bedrijfslidmaatschap is 365 euro per jaar en biedt meer voordelen. Meer over het bedrijfslidmaatschap van MKB Eindhoven

Aanmelden