De werkwijze van cybercriminelen in 2021

Webinar | 60 min.

Hackers richten hun pijlen op het mkb

Cybercriminelen richten hun pijlen vol op het mkb. Dat is zorgwekkend. Wat nog zorgwekkender is: de methodieken van cybercriminelen zijn veranderd en de meeste mkb-bedrijven hebben de ‘lines of defence’ niet op orde.

Een hacker heeft vaak als doel financieel gewin en/of datadiefstal. Daarbij wordt de organisatie ontwricht, doordat gegevens worden gestolen en/of applicaties worden geblokkeerd. Hierdoor is cyberveiligheid ook een continuïteitsvraagstuk geworden en een cruciale levensader van jouw bedrijf: zonder ICT staat alles stil!

Cybersecurity specialisten Michael Waterman en Mikkie van Falier van onze partner ACA-IT Solutions delen hun kennis tijdens onderstaande webinars.

In dit webinar krijg je antwoorden op vragen als: welke aandachtspunten zijn er voor jou als IT-verantwoordelijke op het vlak van cyberveiligheid? Hoe bescherm je de bedrijfsgegevens en applicaties? Hoe borg je de bedrijfscontinuïteit? Hoe kun je jouw organisatie structureel én proactief beschermen voor nieuwe methodieken van cybercriminelen?

Dit webinar is speciaal gericht op IT-management en andere (mede)verantwoordelijken voor cybersecurity, dataprotectie en ICT. 

Bekijk de webinar

Mikkie van Falier

Mikkie van Falier
ACA IT-Solutions

info@aca-it.nl
040 8800 100