De financiële risico’s van cybercrime

Webinar | 60 min.

Hackers richten hun pijlen op het mkb

Cybercriminelen richten hun pijlen vol op het mkb. Dat is zorgwekkend. Wat nog zorgwekkender is: de methodieken van cybercriminelen zijn veranderd en de meeste mkb-bedrijven hebben de ‘lines of defence’ niet op orde.

Een hacker heeft vaak als doel financieel gewin en/of datadiefstal. Daarbij wordt de organisatie ontwricht, doordat gegevens worden gestolen en/of applicaties worden geblokkeerd. Hierdoor is cyberveiligheid ook een continuïteitsvraagstuk geworden en een cruciale levensader van jouw bedrijf: zonder ICT staat alles stil!

Directeur Geert Rademakers en cybersecurity specialist Michael Waterman van onze partner ACA-IT Solutions delen hun kennis tijdens onderstaande webinars.

Als finance manager of directeur kun je denken dat jouw organisatie niet interessant is voor hackers, maar niets is minder waar. Het is niet meer de vraag of je aangevallen wordt, maar wanneer.
In dit webinar krijg je antwoorden op vragen als: welke aandachtspunten zijn er voor jou als financieel verantwoordelijke op het vlak van cyberveiligheid? Hoe bescherm je de bedrijfsgegevens en applicaties? Hoe borg je de bedrijfscontinuïteit? Wat te doen als je gehackt wordt?

Dit webinar is speciaal gericht op directie, financieel management en operationeel management.

Bekijk de webinar

Michael Waterman

Michael Waterman
ACA IT-Solutions

info@aca-it.nl
040 8800 100