Leden

Inloggen? Klik hier

Ontmoet de leden van MKB Eindhoven, ondernemers met groeiambities in Zuidoost-Brabant. Klik op de afbeelding voor meer informatie over een ondernemer. Of meld je direct aan bij MKB Eindhoven en profiteer van kennisuitwisseling, samenwerking en scholing.

Lees meer

Wat is MKB Eindhoven?

MKB Eindhoven is een netwerkorganisatie van en voor ambitieuze ondernemers in Brainport regio Eindhoven. Samen richten we ons op een sterker én kansrijker midden- en kleinbedrijf in Zuidoost-Brabant door het stimuleren van groei en samenwerking. Veel mkb-ondernemers zoeken mogelijkheden om te innoveren en te groeien. Binnen MKB Eindhoven werken we daar samen aan in praktische programma’s.

MKB Eindhoven biedt praktische programma’s 

  • MKB Groeit! is gericht op het realiseren van de groeiambities van ondernemers. Dit kennisplatform is een netwerk van ondernemers in een breed scala aan branches. Uitwisseling en samenwerking vindt plaats via masterclasses, MKB Academy en mentoring. Er is een online community waar actieve leden zich profileren, o.a. via een eigen informatiepagina en inspirerende blogs.
  • MKB Werkt! biedt via de website een online vacatureservice voor het mkb in de regio Zuidoost-Brabant. Ook wordt drie keer per jaar een succesvol Vacaturecafé georganiseerd, een laagdrempelige ontmoetingsmogelijkheid voor vraag en aanbod op de arbeidsmarkt.
  • MKB Goed Geregeld! bevat een aantal supportbundels met dienstverlening op maat op bijvoorbeeld de gebieden financiën, juridische zaken en HRM. De ondernemers kunnen zich daardoor helemaal concentreren op hun corebusiness: ondernemen en groeien.

Ontmoet collega-ondernemers

Hierboven ziet u ondernemers die lid zijn van MKB Eindhoven. Op zoek naar een specifieke ondernemer of bedrijf? Gebruik dan de zoekfunctie links op de pagina, waar je kunt selecteren op branche, bedrijfsnaam of voor- en achternaam van de ondernemer.

Wil je zelf deel uitmaken van dit actieve ondernemersnetwerk in Zuidoost-Brabant? Sluit je dan aan bij MKB Eindhoven.