Uitnodiging: Kom naar de week van de ondernemer!
Eindhoven 19 november

Kom naar de Eindhovense editie van de Week van de Ondernemer, maandag 19 november in het Beursgebouw in Eindhoven. Inspirerende verhalen en praktische tips kunnen ook jouw bedrijf vleugels geven.

De kunst van het groeien
leer je in Eindhoven

De Week van de Ondernemer doet maandag 19 november Eindhoven aan. In het Beursgebouw aan de Lardinoisstraat ontrolt zich in hoog tempo een flitsend en leerzaam programma. Met mooie voorbeelden uit eigen regio:

Lex Hoefsloot over de innovatieve Lightyear One, de eerste gezinsauto op zonne-energie. De ondernemers zijn inmiddels al veel bekroond en willen de auto in 2020 op de weg zien.
Tijn van Elderen over de slimme marketing van familiebedrijf Brabantia, waarvan de geschiedenis in 1919 begon.
Sabi Tolou van Sendcloud – een digitale tool waarmee webshops het verzendproces kunnen optimaliseren – over het realiseren van een groei van 5.642%!

Ook onderwerpen als het financieren van groeiambities en het succesvol verkopen van je bedrijf komen aan de orde. Het geheel wordt gepresenteerd door Ronnie Overgoor, Dagvoorzitter van het Jaar. Kees de Jong, initiatiefnemer van NLGroeit, is side-kick in de openingsshow. Jacco Vonhof, de nieuwe voorzitter van MKB-Nederland opent de bijeenkomst.

De Week van de Ondernemer is een initiatief van MKB-Nederland en De Ondernemer.

Meer informatie en aanmelden