MKB Kenniscafé – Business Model Canvas

Toekomstbestendig blijven in een veranderende markt
Business Model Canvas
Webinar | 10 december | 19.00 – 20.30 uur

De markt verandert en klanten veranderen. Het Business Model Canvas helpt je in drie belangrijke stappen. Eerst om op een A4tje visueel jouw business model weer te geven; het geeft je overzicht. Stap 2 biedt je inzicht om vanuit klantperspectief toekomstbestendig te blijven. Dit leidt uiteindelijk tot uitzicht op een duurzame en succesvolle toekomst voor je onderneming. Dit kenniscafé leert je om het model te begrijpen, praktisch toe te passen op je eigen bedrijf met als resultaat toekomstbestendig en succesvol worden en blijven. Docent en ondernemer Bertha Steeghs.
1
1
Maak je bedrijf toekomstbestendig en doe mee aan online MKB Kenniscafés!

Op 26 november starten inspirerende online netwerkbijeenkomsten waarin je samen met docenten en andere ondernemers leert hoe je je bedrijf toekomstbestendig maakt.

Iedere sessie start met een interactieve kennissessie, waarna je in kleine groepjes verder spart over de toepassing in jouw bedrijf. Hierna volgt een follow-up sessie met feedback.

Alle sessies vinden van 19.00 – 20.30 uur online plaats via MS Teams. De sessies zijn als één leergang of los te boeken. Gratis voor leden van MKB Eindhoven. Niet-leden betalen 349 euro voor de leergang of 69 euro per café.

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Reageer snel!

Aanmelden | Meer info

De MKB Kenniscafés worden aangeboden door Rabobank Regio Eindhoven partner van MKB Eindhoven.