MKB Kenniscafé – Business Model Canvas

Toekomstbestendig blijven in een veranderende markt
Business Model Canvas
Online MKB Kenniscafé | donderdag 10 december | 19.00 – 20.30 uur

De markt verandert en klanten veranderen. Het Business Model Canvas helpt je in drie belangrijke stappen. Eerst om op een A4tje visueel jouw business model weer te geven; het geeft je overzicht. Stap 2 biedt je inzicht om vanuit klantperspectief toekomstbestendig te blijven. Dit leidt uiteindelijk tot uitzicht op een duurzame en succesvolle toekomst voor je onderneming. Dit kenniscafé leert je om het model te begrijpen, praktisch toe te passen op je eigen bedrijf met als resultaat toekomstbestendig en succesvol worden en blijven. Docent en ondernemer Bertha Steeghs.

Dit Kenniscafé is een inspirerende online netwerkbijeenkomst waarin je samen met docenten en andere ondernemers leert hoe je je bedrijf toekomstbestendig maakt.

De sessie start met een interactieve kennissessie, waarna je in kleine groepjes verder spart over de toepassing in jouw bedrijf. Hierna volgt een follow-up sessie met feedback.

Het Kenniscafé is via MS Teams online te volgen en is gratis voor leden van MKB Eindhoven. Niet-leden betalen 69 euro.

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Reageer snel!

Meer info

Dit MKB Kenniscafé wordt aangeboden door Rabobank Regio Eindhoven partner van MKB Eindhoven. Bij sommige opleidingsfondsen kun je een vergoeding krijgen voor dit webinar, controleer bij jouw opleidingsfonds wat de mogelijkheden zijn.