MKB Kenniscafé – Business intelligence

Maak gebruik van de klantdata van je bedrijf
Business intelligence
Webinar | 28 januari | 19.00 – 20.30 uur

Bedrijven die keuzes maken op basis van data blijken ruim 5% productiever dan bedrijven die dat niet doen. Er lijkt een positieve relatie te zijn tussen gebruik van data en innovatieslag en uiteraard kunnen die bedrijven veel beter op hun klantwensen inspelen. Wat kan je allemaal als MKB-ondernemer met data, hoe moet ik hiermee beginnen en wat kan ik eruit halen? Samen met collega-ondernemers ga je zelf bedenken hoe je data kunt gebruiken binnen je bedrijf.
1
1
Maak je bedrijf toekomstbestendig en doe mee aan online MKB Kenniscafés!

Op 26 november starten inspirerende online netwerkbijeenkomsten waarin je samen met docenten en andere ondernemers leert hoe je je bedrijf toekomstbestendig maakt.

Iedere sessie start met een interactieve kennissessie, waarna je in kleine groepjes verder spart over de toepassing in jouw bedrijf. Hierna volgt een follow-up sessie met feedback.

Alle sessies vinden van 19.00 – 20.30 uur online plaats via MS Teams. De sessies zijn als één leergang of los te boeken. Gratis voor leden van MKB Eindhoven. Niet-leden betalen 349 euro voor de leergang of 69 euro per café.

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Reageer snel!

Aanmelden | Meer info

De MKB Kenniscafés worden aangeboden door Rabobank Regio Eindhoven partner van MKB Eindhoven.