MKB Kenniscafé – Branding: De kracht van je merk

Een krachtig merk trekt klanten én medewerkers aan
Branding: De kracht van je merk
Webinar | 14 januari | 19.00 – 20.30 uur

Het merk van een onderneming is belangrijk als herkenning voor jouw klanten en prospects. Maar wat kan je eigenlijk allemaal met dat merk? Hoe gebruik je de kracht van je merk om je onderneming te laten groeien? In dit kenniscafé leer je dat je veel meer met je merk kan doen. Jouw merk moet ergens voor staan en dit moet je uitdragen in alle uitingen die je online doet. Samen met collega-ondernemers ga je zelf acties bedenken hoe je jouw merk nog beter kunt benutten met als resultaat een actieplan. Docent en ondernemer Joris van der Waart.
1
1
Maak je bedrijf toekomstbestendig en doe mee aan online MKB Kenniscafés!

Op 26 november starten inspirerende online netwerkbijeenkomsten waarin je samen met docenten en andere ondernemers leert hoe je je bedrijf toekomstbestendig maakt.

Iedere sessie start met een interactieve kennissessie, waarna je in kleine groepjes verder spart over de toepassing in jouw bedrijf. Hierna volgt een follow-up sessie met feedback.

Alle sessies vinden van 19.00 – 20.30 uur online plaats via MS Teams. De sessies zijn als één leergang of los te boeken. Gratis voor leden van MKB Eindhoven. Niet-leden betalen 349 euro voor de leergang of 69 euro per café.

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Reageer snel!

Aanmelden | Meer info

De MKB Kenniscafés worden aangeboden door Rabobank Regio Eindhoven partner van MKB Eindhoven.