Passport for Work

passport for work400x250

Maak kennis met…
Online | 9 Feb 2021 | 13.30 – 14.30 uur

Kennismaken met een innovatieve en dynamische manier om in contact te komen met toekomstig personeel? Met een instrument dat jou bovendien gaat helpen vacatures scherper en onderscheidend vorm te geven? Kom naar de online introductie van Passport for Work.

Nog steeds zijn veel bedrijven op zoek naar nieuwe medewerkers, zeker in technische functies als monteur. Passport for Work maakt het werkgevers mogelijk anders te zoeken naar personeelsleden die passen bij hun vacatures én bij hun bedrijf. Werkzoekenden maken een persoonlijk skillsprofiel via games, video en spelvormen. Dat geeft een veel breder beeld dan alleen vakdiploma’s en werkervaring. Het instrument geeft ook inzicht in andere persoonlijke eigenschappen, o.a. de soft skills. En zeker voor functies in de techniek is het nu en in de toekomst belangrijk ook te vissen buiten de vijver van mensen met de juiste beroepsopleiding.

Het passport geeft een completer beeld van kandidaten en maakt de kans op een succesvolle match groter. Het helpt om vacaturebeschrijvingen van je bedrijf scherper vorm te geven, zodat je ook mensen aanspreekt die misschien niet direct op de functiebenaming afkomen.

Tijdens deze online bijeenkomst geeft Andries van Vugt van Organiq een dynamische presentatie met tips voor toekomstig gebruik. Passport for Work wordt gratis ter beschikking gesteld.

MKB Eindhoven is een van de tien organisaties die aan de wieg van Passport for Work staan. Het project wordt mede mogelijk gemaakt door Urban Initiative Actions (UIA), een initiatief van de Europese Unie. Meer informatie.

Aanmelden
1


Bekijk onderstaande introductievideo van Passport for Work