Start je eigen bedrijf

Tijdens deze dag krijg je tips van ervaren ondernemers als Sharon Hilgers (My Jewellery) en Thijs Swinkels (Brownies & Downies). We geven je antwoord op vragen als: is ondernemen iets voor mij? Hoe vind ik klanten? Waarom is een ondernemingsplan van belang? En je krijgt praktische tips over belastingen en de KVK-inschrijving.

Na het volgen van deze dag weet jij precies wat er allemaal moet gebeuren als je wilt starten en heb je inspiratie gekregen om direct aan de slag te gaan.

Bekijk ook het programma van de andere dagen
1
1
Programma maandag 23 november
1

09:00 – 17:00 Krijg praktische tips en stel je vragen
Gedurende de hele dag krijg je praktische tips via livestreams, artikelen en tools. Het KVK Adviesteam, de Belastingdienst en het UWV zitten voor je klaar om antwoord te geven op al je vragen over het starten van je eigen bedrijf.
1
11:00 – 12:15 Livestream – talkshow onder leiding van Rens de Jong met onder andere Sharon Hilgers en Thijs Swinkels
In 4 blokken neemt presentator Rens de Jong je mee in de wereld van het ondernemerschap. Met Sharon Hilgers van My Jewellery bespreekt hij hoe zij haar hobby heeft weten uit te bouwen tot een uiterst succesvol bedrijf. Wat kwam ze tegen op haar weg, wat heeft ze geleerd en welke tips heeft ze voor jou? Ook horeca-ondernemer Thijs Swinkels schuift aan en deelt zijn ervaringen. Tijdens dit informatieve live-programma kom je te weten wat je allemaal moet regelen voordat je als ondernemer aan de slag kunt. En wat maakt jou een goede ondernemer?
1
13:00 – 13:45 Livestream – Stel je vragen aan het KVK Adviesteam, de Belastingdienst en het UWV
Drie experts schuiven aan tafel bij Rens de Jong. Stel je vragen en krijg praktische antwoorden.
1
14:00 – 14:30 Livestream – Workshop ‘Schrijf je ondernemingsplan’
Als je als ondernemer wilt gaan starten, is het handig om een ondernemingsplan te schrijven. Hoe doe je dat? Samen met een ervaren ondernemer nemen we je stap voor stap mee in het Business Model Canvas.
1
14:45 – 15:15 Livestream – Workshop ‘Merknamen en handelsnamen’
Experts van KVK en Boip (Benelux Bureau voor Intellectuele Eigendom) nemen je mee in de stappen die je zelf kunt zetten om je merknaam en handelsnaam te beschermen.
1
15:15 – 16:00 Ga in gesprek met branche-specialisten
Maak een keuze uit één van de 4 breakout-sessies:

  • PZO
  • Inretail
  • Thuiswinkel.org
  • Businsess.gov.nl (Engelstalig)
1
1  
start_317