Gratis webinar: Hoe organiseer ik evenementen in 2021?

Algemeen_MX_uitvoering_webinar_incl_techniek_600x270

Webinar
Online | 26 Jan 2021 | 11.00 – 11.45 uur

Ook in 2021 zijn er voorlopig nog geen mogelijkheden fysieke evenementen te organiseren. Bij het maken van de plannen voor 2021 heb je hier misschien al wel rekening mee gehouden. Of nog niet… Als evenementen jouw organisatie gaan helpen de doelstellingen te realiseren, dan is de vraag nu: hoe ga je daar in 2021 invulling aan geven?

Gelukkig zijn hier verschillende oplossingen voor! Belangrijke vragen om te bepalen wat voor jouw organisatie het beste werkt, zijn: Wat wil je bereiken?, Hoe wil je dit bereiken? en Hoe wil je dat het eruit ziet?

De mogelijkheden zijn ongekend! Denk bijvoorbeeld aan productpresentaties en sessies voor verkoopteams. Maar ook aan aandeelhoudersvergaderingen en personeelsinformatie-bijeenkomsten.

Om hier meer gevoel bij te krijgen, organiseren we een gratis webinar: Organiseer in 2021 digitale, impactvolle en persoonlijke evenementen die je helpen je doelstellingen te realiseren.

Na het volgen van dit webinar weet je: Wat redenen kunnen zijn om een digitaal evenement te organiseren, welke oplossingen mogelijk zijn en in welke gevallen deze het meest geschikt zijn om in te zetten en hoe dit in praktijk werkt voor onze opdrachtgevers.

Dit Webinar wordt aangeboden door MKB Eindhoven en Mansveld Techniek lid van MKB Eindhoven.