Gratis webinar: Business Identity Canvas; hét startpunt van groei!

Hoe neem jij beslissingen? En waar baseer je ze op? Veel ondernemers nemen besluiten op basis van hun gevoel. Om dit gevoel nog meer kracht bij te zetten en beslissingen te nemen vanuit een sterke en scherpe focus laten we je gratis kennis maken met het Business Identity Canvas (BIC).

Gratis Bedrijfs ID-Quickscan
Business Identity Canvas; hét startpunt van groei!
Webinar | dinsdag 13 oktober | 10.00 – 11.00 uur

Het BIC leunt op jarenlange praktijkervaring en wetenschappelijk getoetste modellen van onder andere Carl Jung en Simon Sinek. Het BIC geeft inzicht in de identiteit van je bedrijf en de wijze waarop directie, management, medewerkers, klanten en leveranciers naar jouw onderneming kijken. Op verschillende vlakken zoals HR, marketing, innovatie of duurzaamheid.

Deelnemers aan deze webinar maken gratis kennis met de methodiek door de ID-Quickscan. Deze scan kun je met minimaal 2 en maximaal 5 medewerkers van je organisatie invullen, uiterlijk één week voor aanvang van het webinar. De scan geeft inzicht in:

  • Merkpersoonlijkheid
  • Interne Waarden
  • Sustainable Development Goals

Tijdens het webinar bespreken Peter Lokker van Qvier en Tom van Zeeland van Delta Zuid de resultaten van jouw bedrijf en maken we de benchmark met andere deelnemende bedrijven. Dit webinar gaat dus écht over jouw bedrijf en dat van collega deelnemers.