Fontys Engineering Meet & Match 21 april

Reageer snel! Ruim 100 bedrijven hebben zich al aangemeld.

Ben jij als bedrijf op zoek naar stagiaires of afstudeerders? Op zoek naar samenwerking met Fontys Hogeschool Engineering? Wil je op één dag in het Evoluon in contact komen met 1.500 toekomstig engineers? Dan is dit event voor jou.

Fontys Engineering Meet & Match
Dinsdag 21 april | 09.00 – 18.00 uur | Evoluon Eindhoven

Het doel van het event is om bedrijven in gesprek te laten komen met toekomstig Engineers voor het invullen van een stage- of afstudeerplaats. Bedrijven en studenten komen op twee manieren met elkaar in contact; door speeddates en de bedrijvenmarkt.

Tijdens een speeddate van 20 minuten gaan een 2e-jaars student en het bedrijf samen het gesprek aan. Voorafgaand aan het event vullen zowel de bedrijven als de studenten hun eigen profiel in. Bedrijven geven aan met welk type student ze in gesprek willen. Bijvoorbeeld met 2e-jaars automotive en/of werktuigbouw studenten. De studenten geven aan met welke bedrijven ze graag in gesprek willen komen. Op deze manier worden bedrijven en studenten aan elkaar gematcht. Je hebt als bedrijf maximaal tien speeddategesprekken per speeddatetafel met studenten die passen bij jouw opgegeven voorkeur. De speeddates worden vooraf ingepland waardoor iedereen een persoonlijk dagprogramma heeft. We hebben in totaal ruimte voor 200 speeddatetafels.

Op de bedrijvenmarkt kun je je als bedrijf aan alle toekomstig engineers presenteren. Elk bedrijf krijgt één statafel en de mogelijkheid om daar twee banners bij te plaatsen. De bedrijvenmarkt is gedurende de hele dag vrij toegankelijk voor alle studenten en docenten van alle opleidingen van Engineering. We hebben in totaal ruimte voor 150 bedrijven op de bedrijvenmarkt.

Het event is bedoeld voor alle bedrijven die in contact willen komen met studenten, stage-coördinatoren en docenten van Fontys Hogeschool Engineering. Studenten van alle leerjaren van de volgende opleidingen zijn aanwezig: Automotive, Elektrotechniek, Mechatronica, Toegepaste wiskunde, Werktuigbouwkunde.

De kosten voor deelname bedragen 500 euro (exclusief BTW) per speeddatetafel. Bedrijven kunnen meerdere speeddatetafels reserveren. Je kunt per tafel op voorhand aangeven met welke studenten je een 1:1 gesprek wilt. Voor 500 euro krijg je:

1 speeddatetafel – 1:1 gesprekken met tien studenten (max twee bedrijfsmedewerkers
1 statafel op de bedrijvenmarkt – gesprekken met alle studenten en docenten (max twee bedrijfsmedewerkers)

AANMELDEN

Meer informatie

Kijk voor een impressie van Fontys Engineers Meet & Match 2019

Fontys is partner van MKB Eindhoven. Door deze samenwerking beogen we het brede mkb te interesseren en te informeren over de mogelijkheden die Fontys biedt.

Meer over het bedrijfslidmaatschap MKB Eindhoven