Dag van de Ondernemer

Werk aan je toekomst op een uniek en gratis ondernemersevent op vrijdag 15 november. Ondernemers en experts delen op holografische manier hun digitale succesverhaal. Dus: ze zijn er niet en ze zijn er toch wel! En ze laten overtuigend zien welke kansen en valkuilen je ontmoet op weg naar een succesvolle digitale toekomst voor jouw bedrijf.

Uitnodiging Dag van de Ondernemer
Meer kans op succes in de digitale toekomst!

MKB Eindhoven en de Kamer van Koophandel bieden jou op de Dag van de Ondernemer twee mogelijkheden om de basis te leggen voor een succesvolle inzet van digitale middelen. Tijdens een lunch- of dinersessie leer je de fijne kneepjes van het vak, dankzij boeiende en praktijkgerichte holografische presentaties van succesvolle ondernemers. De tips zijn toepasbaar in alle branches. Met je collega ondernemers spar je over het benutten van de kansen.

Meld je aan voor de bijeenkomst die het beste bij je past.
1

1
Lunchsessie van 12.00 tot 14.00 uur

Door data van tevreden levering naar tevreden gebruik
Stefan Morssink, business innovatiemanager bij HTC parking & security. Stefan laat zien hoe de inzet van data leidt tot nieuwe producten, nieuwe diensten en tevreden gebruikers.

Tot 8 x productomzet uit (nieuwe) diensten
Arjan Ester, CEO bij Aebi Schmidt Nederland, gaat in op de grote toegevoegde waarde van diensten aan de omzet.

Aanmelden
1

1
Dinersessie van 17.30 tot 19.30 uur

Trends in online marketing
Tonny Loorbach, eigenaar Internet Marketing Universiteit (IMU) laat zien hoe je bij de juiste, in plaats van bij zoveel mogelijk personen of klanten komt. Hij laat zien welke beïnvloedingstechnieken jij kunt gebruiken om van je klanten superfans te maken.

Online en offline netwerken
Rob B. Tol is oprichter van de NetwerkAcademie. Rob toont je de fijne kneepjes van netwerken en geeft voorbeelden van hoe online en offline netwerken elkaar versterken.

Aanmelden
1

De sessies worden gehouden bij de Kamer van Koophandel in Eindhoven. Tijdens het programma bieden we je een buffet en een netwerkborrel.
Maximaal 50 ondernemers kunnen per sessie deelnemen. Deelname is gratis. Leden van MKB Eindhoven kunnen een relatie meenemen en krijgen voorrang bij inschrijving.