Dag van de Ondernemer | Webinars Linkedin en Instagram

In deze tijd van thuiswerken en zakendoen-op-afstand is een goede digitale presentatie van je bedrijf nog belangrijker! MKB Eindhoven en Rabobank Regio Eindhoven bieden jou op de Dag van de Ondernemer twee mogelijkheden om hiervoor een prima basis te leggen.

Meer kans op succes in de digitale toekomst
Twee webinars op de Dag van de Ondernemer

Ook op de Dag van de Ondernemer – vrijdag 20 november – zijn er dit jaar natuurlijk geen grootschalige bijeenkomsten en workshops. Geen nood, MKB Eindhoven en Rabobank Regio Eindhoven bieden hun relaties kosteloos een waardevol alternatief. Aan elk webinar kunnen maximaal 50 ondernemers deelnemen, dus meld je snel aan.

LinkedIn Power Boost Masterclass
Vrijdag 20 november | 11.00 – 12.00 uur

Heb je al jaren een profiel op LinkedIn, maar kom je niet verder dan het toevoegen van een enkele connectie? Tijdens deze training leer je succes te boeken met LinkedIn! Profieloptimalisatie, contentcreatie en algoritmes, je weet er straks alles van. Ook kun je geavanceerd zoeken naar potentiële klanten of nieuwe medewerkers.


1

1

Masterclass Instagram for Business
Vrijdag 20 november | 12.30 – 13.30 uur

Instagram is het snelst groeiende social mediaplatform in Nederland. Bereik hier jouw doelgroep door het verhaal van je bedrijf in beelden te vertellen. Waar kun je stories voor inzetten en op welke manier krijg je contact met klanten? Hoe kun je werken met online ambassadeurs om je bereik te vergroten? Je leert het tijdens deze praktische training en krijgt tevens handvaten om je Instagram-strategie te ontwikkelen.


1

1

De webinars worden aangeboden door MKB Eindhoven en Rabobank Regio Eindhoven. Maximaal 50 ondernemers kunnen per webinar deelnemen. Leden van MKB Eindhoven krijgen voorrang bij inschrijving.