Cyber Event: Elke dag gehackt-dag

Cybercriminaliteit neemt alsmaar toe. Daardoor is het niet de vraag of een bedrijf gehackt wordt, maar wanneer. Door het constante gevaar dienen ondernemers te weten welke risico’s ze lopen. Daarvoor dient het Cyber Event. Want tegenwoordig is elke dag ‘gehackt’-dag en onwetendheid is geen excuus. Dus houd cybercriminelen uit de keuken en bezoek dit gratis toegankelijke evenement. 

Cyber Event: Elke dag gehackt-dag
Dinsdag 8 september  | 09.00 – 12.30 uur of 13.30 – 17.00 uur | Conference Center – High Tech Campus

Cyber Weerbaarheidscentrum Brainport (CWB) bestaat in september één jaar. Daarom houdt de stichting op dinsdag 8 september 2020 een gratis toegankelijk Cyber Event voor ondernemers in de hightech- en maakindustrie. Dat is mogelijk dankzij subsidie van het Platform Veilig Ondernemen (PVO) Brabant-Zeeland en het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV).

Met een programma van drie-en-een-half uur willen de organiserende partijen met name het MKB bewust maken van de risico’s om slachtoffer te worden van cybercriminaliteit. Daarom vertelt één van de gastsprekers, Xander Koppelmans uit het Brabantse Sprundel, hoe zijn bedrijf ten onder ging na een cyberaanval. Verder deelt Sandra Konings, voorzitter van de Eindhovense Cyber Security Groep, haar kennis over cybercriminaliteit anno 2020 en welke risico’s daarmee gepaard gaan, zelfs voor kleine bedrijven. Maarten van Wieren, Managing Director van Aon Cyber Solutions, informeert aanwezigen tenslotte over de financiële impact van een cybercrisis om daarna met de andere sprekers een panel te vormen dat vragen uit de zaal beantwoordt.

Schrijf vandaag nog in en kies het aanvangstijdstip van je voorkeur.

LET OP! Door corona is het aantal zitplaatsen beperkt. Om toch zoveel mogelijk bedrijven te informeren, mag elke organisatie één werknemer aanmelden.