#2 Blog – Google Mijn Bedrijf

2930

#2 Blog – Google Mijn Bedrijf

Google Mijn Bedrijf: de nieuwe functies

In onze vorige blog legden we uit hoe je Google Mijn Bedrijf kan aanmaken en waar Google Mijn Bedrijf goed voor is. In deze blog vertellen we meer over de handige toepassingen en nieuwe functies van Google Mijn Bedrijf. Zo kunnen er openingstijden worden toegevoegd, evenals (product)foto’s, je logo, labels en de beschrijving van je bedrijf. Ook kunnen klanten zien op Google Mijn Bedrijf wat de verwachte drukte is en wat de routebeschrijving is. Door op het telefoontje te drukken, kunnen klanten je direct bellen. De nieuwste functie op Google Mijn Bedrijf is dat de reviews van verschillende platforms worden getoond. Sinds kort verschijnen de recensies van Facebook ook op Google Mijn Bedrijf.

Een andere handige bijkomstigheid: je kunt zien hoe vaak er naar je bedrijf gezocht is en hoe vaak je website daarna bezocht is. In de statistieken kun je ook zien hoeveel mensen de routebeschrijving hebben geraadpleegd en hoeveel telefoongesprekken er waren via Google Mijn Bedrijf.

Je bedrijf op Google Maps

Ook in de Google Maps app op de telefoon kunnen mensen zoeken naar jouw bedrijf. Hierop verschijnt dan ook de nuttige informatie en kunnen ze meteen hun routenavigatie via Google Maps starten. Daarnaast kunnen ze ook meteen bellen of doorklikken naar de website.

Voordelen Google Mijn Bedrijf

  • Jouw bedrijf krijgt een prominente plek op de zoekpagina en daardoor sta je in het midden van de belangstelling.
  • In één opslag laat je je klanten zien wat je bedrijf allemaal te bieden heeft.
  • Mensen kunnen je gemakkelijk vinden, zowel op on- als offline gebied.
  • Op Google Mijn Bedrijf worden je klantreviews zichtbaar.

Ga vandaag nog aan de slag met Google Mijn Bedrijf. Kan je hulp bij gebruiken bij de aanvraag en/of de inrichting ervan? Neem contact op met SEO-specialist Jaap.

Keywords: Google mijn bedrijf, Bedrijf op Google Maps, website aanmelden bij Google

Jaap Schepers – Afdeling Online
Eigenaar


Leave a Comment